Gåfællesskab og cykeltur kl. 11.15 – 12.15

I forbindelse med at der bliver (åbent hus) i Hodde Tistrup Hallen, vil ”Tistrup går sammen” arrangere to ture så vi kan vise lidt af vores smukke egn.

Tistrup går sammen er et gå fællesskab, hvor vi mødes hver tirsdag kl 09:00 ved Hodde Tistrup Hallen og går en tur for motionens skyld samt den hygge, der er forbundet med det.

Den korte tur til den 11-06-2022

Vi går ca 3 km på godt underlag, hvor alle kan være med, både med rollator og barnevogne.

Vi starter fra hallen går ned i vores dejlige Byskoven, hvor der er gangstier, en tur rundt om By søen og ned ad stien langs jernbanen lige inden børnehaven går vi over Møllegårdsvej til Birkevej, over Kastanievej og tilbage til hallen ad Pilevej. En tur på 3 km

Ved nærmere info kontakt Bodil Nikolajsen telefon 41421786

Den lidt længere tur er på ca 7 km og går ned til Kildelunden og forbi kilden, søen med det okkerholdige vand, op i Magrethe Skoven og ned til skovsøen, videre op i skoven, forbi heden og ned til Assenbæk, derfra går turen op i nåleskoven, om og ned til søen, derfra vil vi gå tilbage til Hodde Tistrup Hallen.

Det er en tur, hvor man skal have godt fodtøj, da der kan være blødt underlag.

Nærmere info kontakt Tonni Nikolajsen 29805616.

Bueskydning: kl. 11.15 – 13.15

Bueskydning i Tistrup Skytteforening

Skydning med bue og pil er en spændende og anderledes aktivitet, som kan dyrkes sammen med familien eller venner, alle kan være med uanset alder og fysik (ca. 7-8 år).

 Bueskydning kan dyrkes for sjov og hygge, eller som konkurrence på højt plan, men uanset niveau, så indgår begreberne koncentration, motorik og systematik som de væsentlige elementer i træningen.

Vel mødt til bueskydning i Tistrup Skytteforening

Kontakt med spørgsmål eller informationer

Lyder Horsted: mobil 21491323, mail: lyder@uhrevej.dk

Høvdingebold: kl. 11.15 – 13.15

Her er en unik mulighed for at I som familie/naboer, gaden stiller et eller to hold til den store Høvdingeboldturneringen

Her er plads til alle på holdet.

Tilmelding nødvendig – send mail til post@hthallen.dk eller ring til Torben 

Kreativ workshop i JANUS: kl. 11.15 – 13.15

Der er gratis adgang denne dag